top of page

Een duizend-dingen-doekje

Lange tijd heb ik gedaan wat ik dacht dat de wereld wilde dat ik deed. Tot ik in de overgang kwam en mijn wereld op zijn kop ging......

En nu; nu wil ik gewoon vooral doen waar ik blij van wordt; waar mijn hart van gaat zingen en huppelen. Uiteraard met al mijn kennis en tools in mijn rugzak. Inmiddels de 50 al enige tijd gepasseerd en alle kennis en kunde stop ik in wat ik doe. 

 

Waar ik dan blij van word?

Van op reis gaan met degene waarmee ik werk. En dat kan in vele contexten; met trainingen binnen bedrijven, met groepen vrouwen of 1-op-1. Elke reis is weer anders; telkens een nieuwe ontdekkingstocht. En bij alles betrek ik het lichaam; welke vaak verrassende informatie komt daaruit vrij en wat wil jij daarmee. 

 

Ik krijg ook heel veel energie van spelen; ik speel al jaren improvisatietheater met een toffe groep. Daarvoor zat ik bij een theatersport-groep. Daarnaast speel ik dus als trainingsacteur bij toetsen voor opleidingen en bij trainingen van andere trainers bij bedrijven. 

 

Blij krijg je mij ook met mijn iphone in mijn hand en dan foto's maken. Bijna alle foto's op deze site heb ik zelf gemaakt. Lekker wandelen en me laten verwonderen door de natuur is voor mij een soort meditatie. 

 

En voor sporten kun je mij wakker maken. Zonder word ik humeurig. Ik heb het nodig als uitlaatklep en uiteraard op deze leeftijd ook om een beetje in shape te blijven. Krachttraining, fietsen, wandelen en als mijn arm het toe laat tennissen. En vroeger heel veel handballen.

 

En eten; ook zo'n feestje. Ik ben van de soep, fruit, watermeloenschepijs, goed knapperig frietje en bijna alle soorten kaas. Kaas is dan ook mijn bijnaam (-:

 

Karina 2-fb_edited_edited.jpg
foto me dancing.JPG

Als laatste dansen en zingen; bewegen vanuit je binnenste, de muziek je laten overnemen en lekker in die muziek kruipen. Mmmm ik hou er van. Sinds kort heb ik ook zangles en daar geniet ik ontzettend van.

 

Zoals je kunt lezen ben ik een soort van duizend-dingen-doekje. Ik hou van veel dingen en dat zie je terug in mijn aanbod. 

 

Waar je op kunt vertrouwen is dat als je met mij in zee gaat dat je iemand tegenover je krijgt die recht door zee is, humor heeft, weinig gek vindt en die volgens anderen rust brengt en duidelijkheid. 

Mocht je contact willen; mail of bel me dan gerust of gebruik 1 van de volgende links:

info@karinadejong.nl of 06-18760714

bottom of page