top of page
foto palen schaduw.jpg

Trainersacteur

foto palen schaduw.jpg

 

Al enige tijd werk ik ook als trainersacteur. Het enthousiasme hiervoor is gestart bij de Hogeschool Amsterdam toen ik gevraagd werd om daar te acteren bij toetsen van leerlingen van de HRM-opleiding. 

Ik genoot ervan om af te stemmen op wat ze moesten leren en vooral ook wie er tegenover me zat. En daarnaast het geven van feedback om ze een stukje verder te helpen. Het smaakte naar meer en ik ben de opleiding tot trainersacteur gaan doen. 

Wat ik zelf als feedback terug krijg is dat ik goed kan afstemmen op de ander qua persoon en wat er te leren of te oefenen is. Ook dat ik heel helder en opbouwend ben in het geven van feedback.

 

Verder ben ik zelf ook trainer en snap ik vaak wat er moet gebeuren, ken ik vele theorieën en leermethodieken. Mocht je een acteur nodig hebben....,mail me dan via onderstaande informatielink

Wil je mij inhuren als acteur?

Heb jij een acteur nodig bij jouw training? Druk dan op de knop hieronder en mail me jouw vragen.

foto detail blad.jpg

Dagdeel

Inhuren van mijn trainersacteursdiensten gaat per dagdeel. Dit i.v.m. reistijd en voorbereidingstijd. 

Een dagdeel is 3- 3,5 uur.

Prijs voor een dagdeel is 275,00 euro exclusief btw en reiskosten.

De reiskosten kosten 0,23 euro per km.

foto detail blad.jpg

Hele dag

Inhuren van mijn trainersacteursdiensten voor een hele dag is voor 6-7 uur met daarnaast een uur pauze. 

Dus bijvoorbeeld van 9-12 uur en van 13-16 uur.

Prijs voor een hele dag is 500,00 euro exclusief btw en reiskosten.

De reiskosten zijn 0,23 euro per km.

Wat is een trainingsacteur?

Een trainersacteur is een acteur die wordt ingezet tijdens trainingen en workshops om realistische oefensituaties te creëren. Ze spelen verschillende rollen, zoals bijvoorbeeld een lastige klant, een moeilijke collega of een klant met specifieke behoeften.

Het doel van een trainersacteur is om de deelnemers van de training of workshop te helpen bij het oefenen van verschillende communicatie- en gedragstechnieken in een veilige en gecontroleerde omgeving. De trainersacteur kan feedback geven op het gedrag en de communicatie van de deelnemers en suggesties doen voor verbeteringen.

Een trainersacteur moet niet alleen over acteertalent beschikken, maar ook over goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. Ze moeten snel kunnen schakelen tussen verschillende rollen en goed kunnen inspelen op de behoeften en reacties van de deelnemers.

Trainersacteurs worden vaak ingezet in verschillende contexten, zoals bij trainingen in klantenservice, communicatie, leiderschap en conflictbeheersing. Ze kunnen ook worden ingezet bij assessment centers en selectieprocedures om kandidaten te beoordelen op hun communicatieve vaardigheden.

Kortom, een trainersacteur is een waardevolle toevoeging aan trainingen en workshops, omdat ze de deelnemers helpen om realistische oefensituaties te ervaren en hen voorzien van waardevolle feedback en suggesties voor verbetering.


 

bottom of page