top of page
voormoedersbeeld Bewust Haarlem (002).jpeg

Een dag de tijd met de vrouwen voor jou in jouw vrouwenlijn; de voormoeders

Van je moeder, je oma en misschien zelfs je oma’s moeder heb je herinneringen, verhalen, foto’s.

Van de vrouwen verderop in de lijn weet je waarschijnlijk helemaal niets, toch zijn ze allemaal in jou aanwezig. 

Het pad dat jij in dit leven bewandelt is in oorsprong voortgekomen uit onze oermoeder, ze heeft het leven doorgegeven aan je voormoeders en zij gaven het - allemaal op hun eigen wijze - door aan jou. De levens en ervaringen van onze voormoeders zitten - vaak onbewust - in onze herinnering, in ons zijn, in de keuzes die we maken en in ons lijf.

We zijn energetisch met de voormoeders verbonden. Vanuit die verbinding kun je, als je stil gaat staan, contact met ze maken in jouzelf en luisteren naar wat ze je te vertellen hebben.

Op de dag van de voormoeders nemen we de ruimte en de tijd hiervoor want in de waan van de dag horen we vaak niet wat ze ons te vertellen hebben.  

Deze dag is iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar je voormoeders of de oermoeder. Wil je weten wat ze je te vertellen hebben; weet je welkom. Je haalt het allemaal uit jezelf en het is dus down to earth.

We halen informatie op uit ons lichaam, we verbinden ons samen met onze voormoeders, we halen hun boodschappen op door te werken met kleine compacte opstellingen. We maken een kaart waarmee we de boodschappen die we ontvangen hebben in beeld brengen.

Voel je de wens te ontdekken wat er in jou verborgen ligt, dan zien we je graag op deze dag. 

Deze workshop geef ik samen met Manon Wisman. Hieronder kun je wat meer over haar lezen.

foto bruggetje zonnerood.jpg

Praktische informatie

Datum: 24 maart 2024

Locatie: KleinHeiligPand, Klein Heiligland 84

Tijd: inloop 9.30, start 10.00 uur, einde 16.00 uur

Prijs: 110,00 inclusief heerlijke lunch, koffie, thee en lekkers

Aanmelden: info@karinadejong.nl

Kopie van Manon_edited_edited.jpg
Manon Wisman
Karina over Manon;
Manon heb ik leren kennen op een gezamenlijke opleiding en daarna zijn we aan elkaar blijven plakken. Manon is heerlijk relaxed, ze stelt altijd prachtige vragen en laat iedereen in zijn of haar waarde.
 
Ze is grappig, kan fantastisch zingen, is fulltime trainer bij bedrijven EN ze is in mijn ogen een kunstenares. Ze maakt zulke mooie dingen. De afbeelding op deze pagina is ook van haar hand. 
Het idee van deze workshop komt ook uit haar koker door haar passie voor de voormoeders. De combi met mijn lichaamsgerichte werk was snel gemaakt.  

Karina de Jong

Manon over Karina:

Karina is een vrouw waarbij je je meteen veilig voelt. Ze is helder verbonden met moeder aarde. In het contact met anderen is ze zorgvuldig en liefdevol zonder de regie te verliezen. Ik zie Karina als een strijder voor harmonie. Ze is een vrouw met een intuïtief oog voor subtiele signalen. Ze voelt wat er nodig is en wat er gezegd mag worden en doet dat dan ook.

Karina is een lichaamsvrouw, ze sport veel, danst graag en werkt het liefst lichaamsgericht. Ze koppelt lichaamstaal, houding en beweging aan gesproken taal om tot bewustwording en (gedrags)verandering te kunnen komen. Voor mij voelt Karina als een soort oermoeder: ze is warmhartig, ze beschermt en geeft tegelijkertijd ruimte. 
 

foto me on dear.JPG
bottom of page